Τα φρύδια μας...

    Το σημερινό post το αφιερώνω στην αγαπημένη μου meroulita που μου ρώτησε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βγάζουμε τα φρύδια μας και αν πρέπει να αφήνουμε το πάχος ή όχι.
    Ένα σωστά βγαλμένο φρύδι μπορεί να κάνει τα μάτια σου να μοιάζουν ακόμα πιο όμορφα και να αναδείξουν το βλέμμα σου.Οι περισσότερες γυναίκες δεν τα πάνε καλά με το τσιμπιδάκι με αποτέλεσμα συνήθως το φρύδι να είναι κακοβγαλμένο.
    Είναι αρκετά εύκολο αρκεί να έχεις το κατάλληλο τσιμπιδάκι.Το καλύτερο είναι να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα καλλυντικών όπου θα μπορέσεις να το δοκιμάσεις και όχι από κάποιο σούπερ μάρκετ.Εννοείτε ότι θα το πληρώσεις λίγο πιο ακριβά αλλά εκτός ότι θα σου κάνει την δουλειά για την οποία το αγόρασες να ξέρεις ότι θα το κρατήσεις και αρκετά χρόνια.


Κάποιοι βασικοί κανόνες για το σωστό σχήμα είναι:


*Θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα χάρακα ή έστω ένα μολύβι κάθετα στην εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι τα φρύδια σας.Θα πρέπει το φρύδι να μην είναι ούτε πιο μέσα ούτε πιο έξω από τον χάρακα γιατί είναι λάθος.Θα πρέπει να είναι ακριβώς εκεί που ξεκινάει ο χάρακας και να σχηματίζει μία ευθεία με την εσωτερική γωνία του ματιού.

*Τοποθέτησε τον χάρακα κάθετα μέχρι τα φρύδια αλλά φρόντισε να περνάει αυτή τη φορά από την ίριδα για να βρεις την σωστή γωνία.Αυτό το σημείο που θα βρεις θα είναι το κατάλληλο για να σχηματίσεις την γωνία σου.

*Τέλος θα πρέπει να δούμε που θα τελειώνει το σχήμα του φρυδιού.Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ξανά τον χάρακα.Τώρα θα τον τοποθετήσεις στη βάση της μύτης σου η οποία είναι το σημείο που βρίσκονται τα ρουθούνια με κατεύθυνση την εξωτερική γωνία του ματιού.Εκεί πρέπει να τελειώνει το σχήμα του φρυδιού.
    Πολλές γυναίκες έχουν λίγα φρύδια γι'αυτό μπορούν να βοηθήσουν στο σχηματισμό με ένα μολύβι.


Δημοφιλείς αναρτήσεις