Όμορφα νύχια...Πως μπορούμε να τα αποκτήσουμε;

    Όμορφα νύχια...Ποια κοπέλα δεν θα ήθελε να έχει λαμπερά,γερά και όμορφα νυχιά;Νομίζω πως όλες θα θέλαμε.Αγοράζουμε τα πιο ακριβά και καλά προϊόντα που μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο και τα χρησιμοποιούμε πολλές φορές χωρίς μεγάλα αποτελέσματα.Έρχεται μετά η ώρα που αναρωτιόμαστε τι δεν κάναμε σωστά ή πήραμε το κατάλληλο προϊόν;
    Πρέπει να σκεφτούμε ότι η δύναμη και η ομορφιά των νυχιών μας δεν κρύβετε μόνο μέσα σε κάποια προϊόντα αλλά στη δύναμη της φύσης.Τι εννοώ;Ότι οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία πολλές φορές είναι αυτά που λείπουν από τον οργανισμό μας εξαιτίας της κακής μας διατροφής.
    Ας μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα:

Ψευδάργυρος:
Έχει βρεθεί ότι ο ψευδάργυρος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα άσπρα στίγματα που δημιουργούνται στα νύχια μας.Αυτό μπορεί να οφείλετε σε μία δίαιτα φτωχή σε πρωτεΐνες.

Ασβέστιο:
Είναι πολύ απαραίτητο το ασβέστιο για τα νύχια μας.Νύχια με έλλειψη ασβεστίου χάνουν την δύναμη και την αντοχή τους και γίνονται πιο ευαίσθητα και πιο στεγνά.

Σίδηρος:
Ο σίδηρος είναι από τα βασικά στοιχεία που όταν λείπουν από τον οργανισμό μας φαίνεται κατευθείαν.Τα νύχια μας γίνονται ευαίσθητα και σπάνε πολύ εύκολα.

   Γι' αυτό καλό θα ήταν να εντάξουμε στην διατροφή μας περισσότερα λαχανικά και φρούτα.Μην ξεχνάτε το νερό.Είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να καταναλώνουμε με αφθονία και όμως της πιο πολλές φορές το ξεχνάμε...

    Μην ξεχνάτε ότι μια ισορροπημένη διατροφή δεν κάνει καλό μόνο στα νύχια αλλά και σε όλο μας το σώμα!!
    Καλό βράδυ!!

Σχόλια

  1. Πολυ χρησιμο ποστ!! Δεν ειναι μονο η εξωτερικη φροντιδα κ πολλες φορες το ξεχναμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις