Βιολογική ομορφιά...

   Hello ομορφιές μου!!Τι κάνετε;;Εγώ είμαι αρκετά καλά αν και ζέστανε ο καιρός αρκετά..Κάνατε καμιά βουτιά ή όχι ακόμα;;
   Τι θα λέγατε σήμερα για ένα rewiew από προιόντα που είχα την τύχη να μου στείλουν πριν από αρκετό καιρό η Lavera Greece;;Τα δοκιμάζω για πρώτη φορά μιας και την εταιρία την έχω δει ξανά απλά δεν έτυχε να δοκιμάσω κάποιο προιόν της.
   Λοιπόν για να ξεκινήσουμε πρώτα πρώτα με τα κονσίλερ γιατί τα έχω και λιγάκι αδυναμία μιας και κάνουν μεγάλη διαφορά στο μακιγιάζ.Καλύπτουν και σβήνουν τους μαύρους κύκλους,δίνουν φως και δείχνουν την περιοχή των ματιών πιο ξεκούραστη.Τολμώ να πω πως τα συγκεκριμένα που που έστειλε η εταιρία ήταν αρκετά καλυπτικά και δεν έκαναν σπασίματα κάτω από τα μάτια και ειδικότερα το στικ μιας και το φοράω περισσότερο.Χρησιμοποιώ πιο συχνά στικ κονσίλερ και όχι σε υγρή μορφή γιατί με βολεύει περισσότερο στο να το δουλεύω.
   Το lip balm ήταν αρκετά ενυδατικό και με ένα ελαφρή μπρονζέ χρώμα ιδανικό θα έλεγα για τώρα που πλησιάζει καλοκαιράκι και θα μπορούσαμε να το φοράμε στην παραλία.Μου αρέσουν πολύ τα προιόντα που περιέχουν shea butter.Το μόνο που θα θεωρούσα σαν αρνητικό είναι το άρωμα του.
   Η κρέμα των ποδιών θα έλεγα ότι είναι καλή.Συνήθως ξεχνάω και δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα κρέμες ποδιών γιατί μου αρέσει να περπατώ ξυπόλυτη και οι περισσότερες είναι πολύ παχύρευστες.Η συγκεκριμένη θα έλεγα πως δεν είναι ιδιαίτερα παχιά και λιπαρή.Οπότε κάπου κάπου την βάζω...
   Σειρά έχουν τα προιόντα μακιγιάζ τα οποία ήταν ένα άι λάινερ σε καφέ απόχρωση και ένα δείγμα πούδρας σε σκόνη.Η πούδρα θα έλεγα πως είναι σε μια απόχρωση που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες.Έχει ελαφριά υφή και επειδή είναι σε σκόνη με το πέρασμα του πινέλου δεν αφήνεις μεγάλη ποσότητα ώστε να φορτώσεις το πρόσωπο.Από την άλλη το άι λάινερ έχει πολύ ψιλή μύτη και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.Γενικά μου αρέσουν τα άι λάινερ σε μορφή στιλού ή η πάστα.
   Τα προιόντα Lavera είναι με βιολογικά συστατικά.Είναι πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς και δεν περιέχουν χημικά συστατικά,τεχνικά χρώματα και αρώματα.Ίσως γι' αυτό και κάποια το άρωμα τους δεν είναι ωραίο.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα μπορείτε να βρείτε ή στο facebook τους εδώ ή στο site τους εδώ.
   Φιλάκια πολλά......xxx

Σχόλια

  1. Φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλεονίκη μου προσωπικά μου άρεσαν..Ιδιαίτερα γιατί είναι βιολογικά...

      Διαγραφή
  2. Τα lavera μου τα πρωτοσύστησε μια φίλη που χρησιμοποιεί κυρίως βιολογικά καλλυντικά. Μέχρι τότε δεν πίστευα πως ένα φυτικο/βιολογικό μπορεί να κάνει δουλίτσα, ήμουν πάντα υπέρ της χημείας. Τα συγκεκριμένα με εξέπληξαν ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου μια από τα ίδια είμαι κι εγώ...Πάντα πίστευα ότι ότι είναι βιολογικό ίσως να μην είναι τόσο ισχυρό ώστε να κάνει δουλειά...Τα συγκεκριμένα μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αρκετά πέρα φυσικά από κάποιες εξαιρέσεις...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις