Για άλλη μια φορά λάτρεψα την βανίλια....

   Καλημέρα!!Ήλιος και ζέστη....Νομίζω πως είναι απλά υπέροχα....Λατρεύω να δοκιμάζω νέα προϊόντα και να σας λέω την γνώμη μου....Αυτή τη φορά έχω ουκ ολίγοις πράγματα να σας δείξω χάρη στην Ikeapharm που μου έστειλε αρκετά πραγματάκια για δοκιμή!
   Ας ξεκινήσω λοιπόν!!Για αρχή θα σας μιλήσω για τα προϊόντα Κορρέ που μου έστειλα..Μπορώ να πω τα σαπουνάκια ήταν πολύ καλά αν και με την επιδερμίδα που έχω μου άφηναν μια ελαφριά ξηρότητα...Φυσικά και όπως έχω πει και στο παρελθόν δεν μπορώ να πω ότι αγαπώ ιδιαίτερα της κρέμες της συγκεκριμένης εταιρίας μιας και μου έρχονται πολύ λιπαρές και βαριές για την επιδερμίδα μου.Δεν μπορώ να πω το ίδιο όμως για το make up μιας και το φόρεσα πρώτη φορά και μου άρεσε.Έκανε μια ομοιόμορφη κάλυψη χωρίς όμως να αφήνει λιπαρότητα.Το lip balm με άρωμα μανταρίνι μου άρεσε και ενυδάτωσε αρκετά τα χείλη μου που είναι λίγο σκασμένα άλλα δεν μου άρεσε το χρώμα του μιας και όταν το φορούσα έμοιαζα με φάντασμα...Αυτό όμως που λάτρεψα για άλλη μια φορά είναι το άρωμα βανίλια...Έχω τρέλα με την βανίλια και μου άρεσε πάρα πολύ το γλυκό άρωμα του.
   Για τις κρέμες της εταιρίας Lierac δεν μπορώ να πω και πολλά αφού δεν χρειάζεται μιας και όσοι έχουν δοκιμάσει ξέρουν.Φυσικά γι'αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει κάποιο προϊόν πρέπει να ξέρουν ότι είναι μοναδικές...Δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας και επιπλέον η σύνθεση τους είναι τόσο ελαφριά που δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα..Είναι σαν να μην φοράς κρέμα!
   Για τα σαμπουάν Phyto μπορώ να πω πως είναι από τις καλές εταιρίες που κυκλοφορούν στο χώρο του φαρμακείου.Τα έχω χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν και η κρέμα μαλλιών μου είχε αρέσει πολύ!
   Σχετικά με τα apivita ήταν η πρώτη φορά που τα δοκίμασα και νομίζω πως θα τα ξαναδοκιμάσω....Για περισσότερες πληροφορίες όσο και για το e-shop τους μπορείτε να το βρείτε εδώ...

Ελπίζω να σας φάνηκαν ενδιαφέρων οι πληροφορίες....
Σας φιλώ γλυκά μέχρι την επόμενη φορά.....xxx

Σχόλια

  1. Την Lierak την εχω χρησιμοποιήσει σε αδυνατιστικό της προιόν..και πραγματικά δεν με χάλασε, μπορεί να ήταν και η ιδέα μου αλλά μου φάνηκε καλή..
    nice post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να δοκιμάσω το αδυνατιστικό της μόλις μου τελειώσει ένα της Garnie που έχω...

      Διαγραφή
  2. πολύ ενημερωτικό το ποστ, η frezyderm και η apivita είναι χαλαρά από τις πιο αγαπημένες μου εταιρίες! αν θέλεις ρίξε μια ματιά και σε εμένα, ανέβασα πολύ ωραίες σπιτικές μάσκες μαλλιών! :) http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις