Ώρα για παιχνίδι.. Ώρα για creative play!!

   Goodmorning ομορφιές μου!!Πως είστε; Από που με διαβάζεται σήμερα; Εύχομαι και ελπίζω από καμιά ωραία παραλία...Εγώ πάντως σας γράφω από την πανέμορφη Χαλκιδική μιας και είμαι σε διακοπές αλλά δεν σας ξεχνάω..
   Σήμερα θα σας μιλήσω για την νέα πολύχρωμη συλλογή που μας παρουσιάζει η Creative Group της CND την Creative Play.. Μια συλλογή από 80 χρώματα και 10 διαφορετικά φινιρίσματα!!Επέλεξα να σας μιλήσω για αυτήν στις διακοπές μιας και θα μου έκαναν παρέα τα δύο υπέροχα χρώματα που παρέλαβα στο νέο κουτάκι τα οποία είναι το Head over teal που φέρνει λιγάκι σε πετρόλ με ένα ελαφρύ ιριδίζον χρώμα και το Mango about town που είναι ένα γλυκό κοραλί θα έλεγα..
   Η καινούργια συλλογή αποτελείται από ολοκληρωμένο σύστημα 3 steps που αποτελείται από Base coat, nail lacquer και Top coat. Το βουρτσάκι του αποτελείται περίπου από 400 λεπτές τριχούλες για ακόμα πιο εύκολη εφαρμογή του βερνικιού και το καταπληκτικό είναι ότι αφαιρείται ακόμα πιο εύκολα για ένα άλλο να πάρει γρήγορα την θέση του!Η νέα του πλέον σύνθεση αποτελείται από το σύστημα micronized pigments για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση φωτεινότητας στο χρώμα και τέλεια γυαλάδα!!
   Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από την νέα σειρά της CND τα 7 free που σημαίνει ότι είναι χωρίς formaldehyde,toluene,DBP,formadehyde resin,camphor,xylene και ΜΕΚ. Πράγμα που για μένα τα καθιστά ασφαλή στο να χρησιμοποιηθούν και από παιδιά.. 
   Εννοείται φυσικά πως η CND δεν θα μας αφήσει έτσι και θα προσθέσει ακόμα περισσότερα χρώματα στη συλογή της.. 
   Για να δούμε λοιπόν... Εσύ ποια χρώματα έχεις δοκιμάσει; Ποιο φινίρισμα αγαπάς; Cream? Metallic? Pearl? Satin? Shimmer? Holographic? Glitter? Multi-Color Glitter? Micro Glitter? Metallic Glitter or Transformer?
   Περιμένω τα σχόλια σας και σας εύχομαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού..
   Σας φιλώ γλυκά..
Τα προιόντα μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site creativegroup.gr και στο fb creativegroup.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις