Fit me with One...

   Hello my beauties...Κάνατε μπανακια;Αν και μπορώ να πω πως ο καιρός φέτος είναι λίγο περίεργος...Λοιπόν πριν καιρό ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα Fit me της Maybelline όπως και την μάσκαρα της ίδιας εταιρίας την One.Αφού τελείωσε το make up και η πούδρα που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό είπα να κάνω την διαφορά και αυτή τη φορά να αγοράσω κάτι άλλο.Κι έτσι έγινε..
   Νομίζω πως έπραξα σωστά αφού μου βγήκαν πολύ ωραία και αρκετά οικονομικά αφού η πούδρα είχε γύρω στα 6€ και το make up να δεν κάνω λάθος ήταν γύρω στα 8€ και τέλος η μάσκαρα που μου την έφερε η πεθερά μου είχε 6€.Φυσικά θα με ρωτήσετε πως τα πήρα τόσο οικονομικά και θα πρέπει να τονίσω πως δεν τα πήρα από Ελλάδα....
   Ας επανέλθω στη πούδρα...Πολλές φορές για να μην βαραίνω το πρόσωπο μου με πολλά χρησιμοποιώ μόνο την πούδρα αφού διαπίστωσα πως κάνει μια πολύ ωραία κάλυψη και δίνει πολύ καλό χρώμα στο πρόσωπο μου..Την αγόρασα φυσικά ένα τόνο πιο σκούρο από αυτό της επιδερμίδας μου μιας και έρχετε καλοκαιράκι και δίνει ωραίο ελαφρά ηλιοκαμένο χρώμα..
   Από τη άλλη όταν θέλω φυσικά το τέλειο αποτέλεσμα χρησιμοποιώ και το make up που μου άρεσε γιατί δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και σε συνδυασμό με την πούδρα δίνει το απόλυτο αποτέλεσμα.Έχει πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα και δεν βαραίνει καθόλου το πρόσωπο.
   Η μάσκαρα από την άλλη δεν περίμενα να μου αρέσει γιατί μέχρι τώρα όσες δοκίμασα πάντα κατέληγα στην κλασσική μου αγάπη της L'oreal.Αλλά νομίζω ότι η One απέκτησε άλλον ένα fan.
   Νομίζω πως απο δω και πέρα θα χρησιμοποιώ Fit me και One μέχρι φυσικά κάτι άλλο να τραβήξει την προσοχή μου...
   Έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν;;Σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω και το κονσίλερ...
  Φιλάκια πολλά και περιμένω τα σχόλια σας...

Σχόλια

  1. sou arese i one e??genika akouw kai 8etika alla kai polla arnitika sxolia gia auti tin mascara...den tin exw dokimasei akoma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μπορώ να πω πως μετά από αρκετές εταιρίες που δοκίμασα και ήταν χάλια αυτή μου άρεσε πολύ!Στην προτείνω...

      Διαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ BLOGGER!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ MAYBELLINE!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ν ΜΟΥ Τ ΧΑΡΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ :p ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΩΒ ΜΑΣΚΑΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!!! ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ :p ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΑΚΕ UP KAI THN POYDRA ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΦΣΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ!!TEΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ!!ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!! :P :P :P

    xoxo stefania :)
    http://colorfulblast.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι περίεργη για την συγκεκριμένη πούδρα να δω αν ταιριάξει και στην δική μου επιδερμίδα..
    Ωραίο review!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλεονικη μου είναι φανταστική....Πολλές φορές την φοράω μόνη της και κάνει πολύ καλή κάλυψη!!Ευχαριστώ πολύ και φιλάκια!!

      Διαγραφή
  4. se euxaristw para poli gia ton kopo sou n mpeis n m apantiseis..to ektimw eilikrina poli!!!me kalipses apolita...kai egw tr molis egina k episima melos tou blog sou..k elpizw na ta leme sixnotera..sinexise tn kali douleia po kaneis!! k an thes mproeis n kaneis like sti selida mou..ennoeita oti th xarw poli kai mporw an exeis k esy na kanw like st diki sou...opws k n exeis k pali se euxaristw!!paramenw sti maybelline kai pali maybelline..xixixi :P

    xoxo stefania :)
    https://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719
    http://colorfulblast.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eμένα η one by one δεν μου άρεσε.. Την rocket αντιθετως την λατρεψα!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις