Μία μάσκαρα....300% βλεφαρίδες...

   Hello beauties μου....Τι κάνετε;;Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο τριήμερο...Εγώ είμαι πολύ καλά και πέρασα υπέροχα...Αν και σήμερα ο καιρός δεν ήταν και στα καλύτερα του αφού μας έπνιξε με τόσο νερό που έριξε δεν πτοούμαστε...Τι θα λέγατε να μιλήσουμε για τις βλεφαρίδες μας;;
   Χμμμ...Βλεφαρίδες το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών.Πως μπορούμε να τις κάνουμε εκπληκτικά μεγάλες χωρίς να φορέσουμε ψεύτικες αλλά και χωρίς να τις επιβαρύνουμε;;Νομίζω πως μπορώ να σας πω..Ίσως να σας έχω και την λύση...
   Marie Dalgar....Unlimited Extension Mascara.....
  Αρκετές μέρες πριν έλαβα ένα δεματάκι από την εταιρία Marie Daglar που είχε την καλοσύνη να μου στείλει την εκπληκτική μάσκαρα της να δοκιμάσω και την ευχαριστώ πολύ!
  Η συγκεκριμένη εγγυάται επιμήκυνση των βλεφαρίδων εώς και 300% με την χρήση των δύο διαφορετικών συνθέσεων της το Transplanting Gel και το Fiber.
   Δεν ξέρω αν η δικές μου έφτασαν το 300% γιατί το άπλωσα το προϊόν μόνο δύο φορές και οι βλεφαρίδες μου ήταν εκπληκτικά μεγάλες τόσο ώστε οι υπόλοιποι να νομίζουν ότι χρησιμοποίησα ψεύτικες.
   Η αφαίρεση της γίνετε κανονικά χωρίς να χρειάζεται κάποιο ιδικό προϊόν και δεν βαραίνει καθόλου το μάτι..Για πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ αλλά και στο facebook εδώ..

   Φιλάκιαααα......

Δημοφιλείς αναρτήσεις