Η Parapharmacie.gr κι εγώ...

    Καλησπέρα!!
  Λοιπόν πριν από λίγες μέρες όπως σας είχα πει μου έκανε την τιμή η parapharmacie.gr να μου στείλει κάποια δείγματα προϊόντων για να τα δοκιμάσω και γι'αυτό τους ευχαριστώ πολύ!
  Όπως είχα πει όλα δεν μπορούσα να τα δοκιμάσω γιατί δεν ήταν για τον τύπο δέρματος μου αλλά και για την ηλικία μου γι'αυτό και επιστράτευσα κάποιους δικούς μου ανθρώπους να τα δοκιμάσουν και να μου πουν ειλικρινά την γνώμη τους..
  Για αρχή θα ξεκινήσω με μια εταιρία που την ξέρω εδώ και περίπου χρόνια και είμαι όχι απλά ευχαριστημένη αλλά ενθουσιασμένη...Η Frezyderm είναι από τις εταιρίες που γνώρισα τυχαία από τον φαρμακοποιό μου όταν χρειάστηκε να αγοράσω κάποια πράγματα για την μικρή μου.Από τότε την παίρνω όλη την παιδική σειρά!!Γι' αυτό δεν θα μιλήσω πολύ...Τα σαμπουάν μου μου έστειλε η parapharmacie.gr εννοείτε πως τα δοκίμασα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!!
   Θα συνεχίσω με τα προϊόντα της εταιρίας Κορρές που για να σας πω την αλήθεια εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η σειρά από τις κρέμες.Το δέρμα μου έγινε πολύ λιπαρό και το ένιωθα βαρύ σαν να φορούσα πολλές στρώσεις make up.Αλλά θα κάνω μια εξαίρεση να πω ότι η κολόνια με άρωμα Vanilla μου άρεσε πάρα πολύ!!
   Αντίθετα πάλι από μένα η μαμά μου που δοκίμασε την αντιρυτιδική σειρά έμεινε ευχαριστημένη και από την κρέμα ημέρας - νύχτας αλλά και από την κρέμα ματιών.
   Είναι ανάλογα στον τύπο τους δέρματος δεν μπορούν όλες οι κρέμες να εφαρμόζουν σε όλους τους ανθρώπους το ίδιο καλά.
   Για την Vichy δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί είναι από τις καλές εταιρίες καλλυντικών και οι κρέμες που είχα ήταν κι αυτές αντιρυτιδικές γι' αυτό τα δείγματα τα έδωσα σε ένα δικό μου άτομο μεγάλης ηλικίας που το δέρμα της ήταν ξερό και αφυδατωμένο και με την χρήση μίας βδομάδας είδε πιο ενυδατωμένο το πρόσωπο της.
   Εγώ με την σειρά μου δοκίμασα την σειρά της Avene για καθαρισμό και τόνωση της επιδερμίδας και έκανα και μία μάσκα..Θα πω ότι αν και δεν δοκίμασα κάποια ενυδατική κρέμα μέρας για τα δεδομένα τα δικά μου ήταν καλό το αποτέλεσμα..Το βράδυ που τα χρησιμοποιούσα το πρόσωπο μου δε με τραβούσε..Θέλησα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη εταιρία γιατί όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσαμε το ιαματικό νερό που είχε κυκλοφορήσει και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένη.
   Δοκίμασα επίσης και ένα δείγμα από σαμπουάν της Klorane αλλά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα και πολύ ικανοποιημένη .Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν η κρέμα Propoline της Apivita με εσπεριδοειδή και μέλι που εκτός ότι τα μαλλιά μου είναι απαλά έχει και πολύ ωραίο άρωμα..
  Από την άλλη η οδοντόπαστα της Elgydium ήταν αρκετά ανακουφιστική αφού τα ούλα μου είναι πολύ ευαίσθητα και ματώνουν συνέχεια.
  Αυτά που δεν δοκίμασα ακόμα και θα το κάνω σύντομα είναι τα προιόντα της STC και La Roche-Posay.
  Ευχαριστώ πολύ την parapharmacie.gr που μου έστειλε δείγματα από αρκετές εταιρίες.
  Φιλάκια πολλά και τα λέμε σύντομα με ένα νέο ποστ...

Σχόλια

  1. Geia soy, kali xronia soy eyxomai, tora anakalypsa to blog soy kai moy arese poly, eimai to neo soy melos. perna kai sy mia volta apo to blog moy, tha xarw poly, trexei kai giveaway
    www.vickymarple.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ!!Σύντομα θα έχεις τις απαντήσεις μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις