Εμπειρία αισθήσεων με την LIERAC...

    Καλησπέρα beauties μου!!
  Τι κάνετε;;Ελπίζω να είστε πάρα πολύ καλά!!Τι θα λέγατε να μιλήσουμε σήμερα για την LIERAC Hellas;;
   Νομίζω πως όλοι την γνωρίζουμε μιας και είναι στην αγορά από το 1975.Η αγορά των προϊόντων της γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα φαρμακεία γιατί όπως λέει και η ίδια η εταιρία ''ο φαρμακοποιός σας μαζί με την LIERAC βρίσκει λύση σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδα σας''.
   Να σας πω λοιπόν την γνώμη μου από τα δείγματα που είχε την τιμή να μου στείλει πριν από λίγο καιρό η εταιρία!!
   Το πρώτο που δοκίμασα ήταν το fond de teint που κυκλοφορεί και μου άρεσε αρκετά και στην υφή αλλά και στην κάλυψη που προσφέρει.Είναι αντιγυραντικό make up που περιέχει καθαρό υαλουρονικό οξύ με αποτέλεσμα να γεμίζει τις ρυτίδες και αυτό φαίνεται!!Το μόνο που βρίσκω σαν ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι κυκλοφορεί μόνο σε δύο αποχρώσεις Dore και Sable και απλά δεν καλύπτει όλους τους χρωματικούς τύπους δέρματος.
   Συνέχεια είχε η δοκιμή κρέμας προσώπου.Πριν όμως ξεκινήσω την δοκιμή είπα να δοκιμάσω ένα peeling στο πρόσωπο για να είναι εντελώς καθαρό για την δοκιμή της κρέμας.Δοκίμασα το High Peel της Lierac που είναι ένας ορός προσώπου για έντονο peeling.Δρα αρκετά γρήγορα και μπορώ να πω ότι με μία φορά που το δοκίμασα είδα αποτελέσματα.Προσφέρει ενισχυμένη κυτταρική ανανέωση και ενυδάτωση για 24 ώρες.Αξίζει να το δοκιμάσετε....Απλά πρέπει να γνωρίζεται ότι πάντα με την θεραπεία του peeling πρέπει να χρησιμοποιούμε παράλληλα ή κάποιο αντηλιακό προϊόν ή κάποιο make up με δείκτη προστασίας.
   Ήρθε η σειρά της κρέμας...Δοκίμασα δύο σειρές της Lierac για να δω ποια ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της επιδερμίδας μου.
   Η πρώτη ήταν η HYDRA-CHRONO+.Σε όλες τις ηλικίες η επιδερμίδα για να είναι λαμπερή και υγιής έχει ανάγκη από νερό.Αυτή η σειρά προσφέρει βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας που διαρκεί..Περιέχει εκχύλισμα υδρόβιου υάκινθου που βοηθάει στην καταπολέμηση της οξείδωσης,των ελευθέρων ριζών και στις διάφορες περιβαλλοντικές μολύνσεις.
   Να κάνω μια παρένθεση και να πω πως το νερό δεν κάνει μόνο καλό στην επιδερμίδα μας αλλά γενικά σε όλο το σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού αφού το μεγαλύτερο μέρος του αποτελείτε από το υγρό στοιχείο.
   Έπειτα πριν δοκιμάσω την δεύτερη κρέμα σκέφτηκα να κάνω μία καθαριστική μάσκα στο πρόσωπο.Δοκίμασα την MASQUE PURETE με πράσινο άργυλο ιδανική για την επιδερμίδα μου που είναι λιπαρή.Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια μάσκες με άργυλο μιας και οι ιδιότητες του αργίλου είναι γνωστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Γι' αυτούς που δεν γνωρίζουν τι είναι ο άργιλος (όπως κι εγώ πριν λίγα χρόνια) είναι ένα φυσικό προϊόν με πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία.Η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή!
   Σειρά είχε λοιπόν η δεύτερη κρέμα η οποία ήταν από την σειρά INITIATIC.Διάλεξα να την δοκιμάσω γιατί είναι για ηλικίες από 30 χρονών ακόμα δεν είμαι αλλά τα πλησιάζω σιγά-σιγά..Η δράση της είναι να σβήνει τις πρώτες ρυτίδες και να ενυδατώνει την επιδερμίδα.Τα κύτταρα που έχουν αρχίσει να υπολειτουργούν αναζωογονούνται και ξανά ξεκινάει η κυτταρική τους λειτουργία.Έχει πολύ ωραία υφή,δεν είναι λιπαρή και δεν βαραίνει καθόλου το πρόσωπο.Περιέχει βούτυρο καριτέ και έλαιο καμέλιας.
   Από τις δύο που δοκίμασα θα επέλεγα την δεύτερη.Μου άρεσαν και οι δύο απλά πιστεύω ότι για τις ανάγκες της επιδερμίδας μου όσο και της ηλικίας μου μου ταιριάζει περισσότερο η INITIATIC.
   Μετά το πρόσωπο είχε σειρά το σώμα.Έτσι χρησιμοποίησα το COMMAGE SENSORIEL που είναι ένα απολεπιστικό τζελ-λάδι.Απλά υπέροχο!!!Περιέχει 3 λευκά λουλούδια (γαρδένια,γιασεμί και καμέλια),βανίλια,φρέσκο κεχριμπάρι,πολύτιμο ξύλο,κρυστάλλους ζάχαρης και κουκούτσι ροδάκινου.Αφήνει απλά μαλακή την επιδερμίδα με ένα ζεστό και τρυφερό άρωμα.Απλά το ερωτεύτηκα....
   Τέλος σε σειρά είχαν τα μαλλιά μου..Δοκίμασα τη σειρά PHYTO σαμπουάν και την μαλακτική κρέμα μαλλιών..Δοκίμασα συγκεκριμένα το PHYTOVOLUME που είναι το νέο σαμπουάν της εταιρίας το οποίο είναι για έντονο όγκο..Μπορώ να πω ότι το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον!!Όπως επίσης και την κρέμα μαλλιών η οποία ήταν για επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών μιας και τα δικά μου τελευταία από το πολύ ίσιωμα είχαν αρχίσει να γίνονται χάλια..
   Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την LIERAC...
  Η δικιά σας;;;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις