Μάσκα με γιαούρτι και μέλι

   Από τις πιο απλές και παράλληλα ευεργετικές συνταγές. Θα χρειαστείτε μία κουταλία της σούπας γιαούρτι και μια αντίστοιχη κουταλιά μέλι. Ανακατεύετε μαζί τα δύο υλικά και απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο. Το αφήνετε για ένα τέταρτο περίπου και το αφαιρείτε με χλιαρό νερό.
  Αν η επιδερμίδα σας είναι υπερβολικά ξηρή, τότε μπορείτε να διπλασιάσετε την ποσότητα του μελιού. Για λιπαρές επιδερμίδες συνίσταται και η προσθήκη μερικών σταγόνων από λάιμ. 

Σχόλια

  1. To blog σου ειναι πολύ ομορφο! Στο δικό μου το blog σε περιμένει βραβείο. http://amfitritisbeautycorner.blogspot.com/
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας. Με κολακεύει το γεγονός ότι σας άρεσε τόσο πολύ η φωτογραφία μου ώστε να θέλετε να την χρησιμοποιήσετε αλλά θα σας παρακαλέσω να την αφαιρέσετε ή να αναφέρετε με ενεργό link την πηγή. Είναι προσωπική μου δουλειά παρμένη από το προσωπικό μου blog και από αυτή μου την ανάρτηση (http://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com/2011/10/blog-post_29.html).
    Ευχαριστώ.
    My Little Expat Kitchen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη απλά την φωτογραφία την βρήκα μέσω google και δεν ήθελα να θίξω ή να υποκλέψω φωτογραφίες από το blog σας.Λυπάμαι και εννοείτε πως θα την αφαιρέσω.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις