Η φρεσκάδα στα μάτια μας...

   Καλημέρα σε όλη την όμορφη μου παρέα...Τι κάνετε;;;Άρχισε σιγά σιγά το κρύο..Τελείωσα με τις δουλειές μου και μιας και έχω καιρό να σας γράψω τι θα λέγατε με ένα νέο rewiew;;Τι λέτε;;Σήμερα θα σας μιλήσω για τα Eyeslices.Η εταιρία είχε την ευχαρίστηση να μου στείλει δύο διαφορετικά επιθέματα για τα μάτια εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά δεν βρήκα τον χρόνο να κάνω την σωστή δοκιμή τους.Το ένα ζευγάρι είναι για τους μαύρους κύκλους το οποίο το χρησιμοποίησα εγώ και το άλλο για τις ρυτίδες το οποίο το έκανα δώρο στην πεθερά μου.
   Μπορώ να πω ότι τα αγάπησα γιατί από τις πρώτες εφαρμογές είδα τα μάτια μου να ξεκουράζονται τόσο γρήγορα και μετανιώνω με τον εαυτό μου που δεν τα είχα χρησιμοποιήσει τόσο καιρό...Έγινα fan των Legendaryeyes.Να πω για τα συγκεκριμένα πως επιτυγχάνουν την μείωση του αγγειακού αυξητικού παράγοντα που προκαλεί τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τα πρηξίματα με αποτέλεσμα που είναι εμφανές από την φωτεινότητα που αποκτά το δέρμα..
   Είναι πολύ απλά και πολύ εύκολα στην χρήση τους..Δεν θέλουν ψυγείο.Μόνο με 5-7 λεπτά την ημέρα για 10 - 12 μέρες και είδα μεγάλη διαφορά.Περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα και είναι κ΄λινικά ελεγμένα με αρκετά βραβεία στο ενεργητικό τους.Τα συστατικά τους να πολλά και είναι φυσικά και θρεπτικά και είναι τα εξής: Ζαμπούκος,Muira Puama,Βερονίκη,Λίλιο,Μολόχα,Βραζιλιάνικο Ginseng,Αλχημίλλη,Αλόη Ferox,Μελλισοβότανο,Αχιλλέα,Μέντα Piperita και Πρίμουλα.
   Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία...Τα έχετε δοκιμάσει;;
  Φιλάκια και σύντομα με ένα νέο ποστ με τις τελευταίες μου αγορές...

Σχόλια

  1. Όταν τα πρωτοέπιασα στα χέρια μου υπέθεσα πως μόνο κάτι λίγα θα δω και αυτό πιο πολύ γιατί τα βάζεις στο ψυγείο. Η δοκιμή με εξέπληξε ευχάριστα όμως. Πράγματι κάνουν δουλίτσα, πράγματι βλέπεις μια διαφορά πάνω στο μήνα. Εγώ χρησιμοποιώ τα πράσινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εμένα αυτά μου άρεσαν για τους μαύρους κύκλους....

      Διαγραφή
  2. Γειά σου!!Είμαι νέο μέλος στο blog σου και ήθελα να σου πω ότι έχεις φτιάξει ένα πάρα πολύ ωραίο Blog.Πολύ διαφορετικό και ξεχωριστό μπράβο σου!!!!
    Αν θες μπορείς να δεις και το δικό μου καινούργιο Blog:
    http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό review μου άρεσε πολύ!!
    φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχω και την υπομονή να σου πω την αλήθεια να κάτσω με κλειστά τα μάτια πόση ώρα χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις